Újra indul az utaztatás! – Buszbérlés Szeged

Készüljön a nyári szezonra, szervezze meg bárminemű utaztatását segítségünkkel! Buszbérlés esetén két, saját gépjárművünk áll rendelekezésére: egy 9 fős Ford mikróbusz és egy 49 fős MAN Lion’s Coach autóbusz! Mindkét jármű full extrásan felszerelt, klímás, kényelmes!

Komplett utakat, csapatépítő tréningeket, osztálykirándulásokat, zarándoklatokat, esküvőket, továbbképzésekre személyszállítást vállalunk mindkét busszal belföldre és külföldre egyaránt. A buszok csak sofőrrel bérelhetők, de így Önnek csak egyszerűbb, hiszen soförünk két évtizedes európai helyismerettel, és vezetési tapasztalattal rendelkezik. Sofőrünk oltással rendelkezik, a buszokat mindig fertőtlenítjük!

Igény esetén segítségére vagyunk az utazás szervezésében is, az útvonal és a program kialakításában, javaslatot tudunk tenni a szállás kiválasztásában.

Ha bármikor szükség van ránk, keressen minket bizalommal! Kis és nagy csoportok utaztatása, személyszállítása esetén rendeljen tőlünk vadonatúj, kényelmes autóbuszt vagy mikrobuszt! Tekintse meg további szolgáltatásainkat is!

Kíváncsi buszaink teljes felszereltségére? Nézzen szét gépjárműveink között!

Kérjen egyedi árajánlatot busz bérlésre az alábbi elérhetőségeinken:

📱 +3620/9551688

📧 [email protected]