Autóbuszbérlés sofőrrel

A buszbérlés területén egy saját tulajdonú, 49+2 személyes luxusbusszal állunk rendelkezésére, legyen szó akár céges kirándulásokról, osztálykirándulásról, nyugdíjas klub kirándulásról, vagy bármilyen magánjellegű buszos kirándulásról, városnéző túráról!

Típus: a legújabb MAN Lion’s Coach autóbusz

Férőhely: 49 fő

Autóbusz felszereltség: klíma, dönthető ülések, DVD lejátszó, 2 monitor, nagy csomagtér, hűtő. 

Az autóbuszunk Euro 6-os besorolású, így a legújabb környezetvédelmi rendeleteknek is megfelel, egész Euróbában!

Autóbuszunk szegedi telephellyel rendelkezik. Az autóbuszt kizárólag gépkocsi-vezetővel tudjuk bérbe adni!

Autóbusz bérlés sofőrrel – Városnéző túrákhoz, körutazásokhoz, magántúrákhoz, céges rendezvényekhez béreljen megbízható, luxuskategóriás autóbuszt, megbízható, tapasztalt sofőrrel.

Buszbérlés Szeged

Mikrobusz bérlés sofőrrel

A legújabb, 2020-as FORD Custom típusú mikrobusz bérlése, megbízható, precíz sofőrrel. A mikrobusz 9 fős, így tökéletes választás kisebb társaságok szállítására, csapatépítő vagy céges rendezvényekhez, magántúrákhoz.

Mikrobusz felszereltség: ingyenes WiFi, kényelmes utastér, dönthető ülések, külön klíma az utastérben, USB töltő, nagy csomagtér. További technikai részleteket megtalálja Gépjárműveink menüpontunkban!

Keressen minket bizalommal, ha családi, baráti, vagy céges rendezvényre mikrobuszra lenne szüksége, megbízható, pontos és precíz sofőrrel bérelhető vadonatúj kisbuszunk!

mikrobusz bérlés

Reptéri transzfer – Szeged és környéke

Jusson el kényelmesen, bármilyen időpontban a repülőtérre, akár késő este, akár kora hajnalban, béreljen reptéri transzfert!

Repülőtéri transzferszolgáltatásunk keretében könnyedén eljuthat a Liszt Ferenc repülőtérre, családja, barátai vagy kollégái, csapattársai kíséretében is! Egy 49+2 fős autóbuszunk, valamint egy 9 fős mikrobuszunk áll rendelkezésre, amely sofőrrel együtt eljuttatja Önt és utastársait a célhoz!

Bérelje ki az egész buszt vagy mikrobuszt, így maximálisan az Ön igényei szerint alakítható az utazás és részletei! Kiváló megoldás sportcsapatok, nagyobb társaságok, családok, és üzlettársak utaztatásához, reptérre jutásához.

Forduljon hozzánk bizalommal, mi készséggel várjuk érdeklődését reptéri transzferekkel kapcsolatban is!

reptéri transzfer

Személyszállítás

Ha személyszállítás, akkor Bus-Car a megoldás! Keressen minket bizalommal bármilyen személyszállításhoz kapcsolódó kéréssel, segítünk a megoldásban! Az egész ország területéről vállalunk személyszállítási munkákat, több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk személyszállítás terén, Magyarországon és Európában szerzett vezetési tapasztalattal egyaránt!

Milyen esetekben ajánljuk személyszállítás szolgáltatásunkat?

  • városnéző túra
  • körutazás
  • belföldi utazás
  • külföldi buszos utazás
  • osztálykirándulás
  • céges kirándulás
  • csapatépítő rendezvény
  • osztálykirándulás
  • sportegyesületek csapatainak szállítása
  • reptéri transzfer

Egyedi ajánlatkéréshez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármilyen kérdése felmerül a személyszállítással, buszbérléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!